Како се протестира во Австралија поради недостаток на тоалети?

Loading...

Во Австралија 12 демонстранти во знак на протест ги донесоа своите WC школки на плажа, ги наредија една до друга, ги соблекоа панталоните и седнаа врз нив за да го изјават недостатокот на јавни WC. Погледнете го видеото.

 

loading...
Loading...