И жените имаат рок на траење

Ништо не трае вечно на овој свет, па очигледна потврда на овој концепт е фактот дека сите жени имаат рок на траење.  Исто како млекото и бананите, после одреден период и жените скапуваат, физички и ментално. Сте пробала некогаш млеко со поминат рок? Или, сте виделе што се случува со банана ако ја оставите и не ја изедете подолго време?

Млекото добива ужасен вкус и би ви се слошило ако го пиете. Бананата потемнува целосно и некако, од никаде се појавуваат премногу мушички околу неа. Ова е многу слично на она што им се случува на жените во овој свет. Многу жени мислат дека можат да останат секси и да бидат убави засекогаш, а не разбираат дека нивниот врв на убавина трае помалку од 15 минути.

За среќа на мажите, нивната одржливост трае подолго и се губи подоцна во животот, во нивните 60-ти. Жените, пак, својата убавина можат да ја изгубат многу брзо и често. Некои девојки го губат својот добар изглед многу побрзо од други и тие кои на пример биле секси уште на 16 години, веќе на 21 година изгледаат неубаво.

Човештвото никогаш не знаело за жена која останала секси засекогаш и тоа е навистина тажно, бидејќи жената е важна колку нејзиното лице, гради и задник. Кога тие ќе свиснат, таа станува скршена или зависна од дроги и се претвора во она што денеска е познато како оштетена стока. Притисокот е секогаш врз жените постојано да изгледаат доволно добро. Една од причините зошто многу девојќи и жени се оставени од своите партнери.

Во моментот кога жената ќе почне да изгледа поразлично од тоа како изгледала во нејзината најдобра состојба, нејзиниот партнер почнува да гледа, па дури и да посакува други жени.Зошто би го губеле времето со една девојка кога на крајот таа нема да изгледа така како што изгледала на почетокот. Машките во цутот на младоста, сметаат дека нема смисла да бидат со една, туку со што повеќе жени. Исто како со млекото, кое го исфрлате кога ќе му помине рокот, така тие и ги заменуваат жените со според нив – поминат – рок.

Тажно, но вистинито…

Пронајдете не на следниве мрежи: