4 трикови за да бидете фатална заводничка

Loading...

Научно докажано е дека машките генерално ги сакаат повеќе жените во црвено, без оглед на тоа дали се црнки или русокоси.

 

ЦРВЕНОТО Е БОЈАТА НА ЉУБОВТА

Ако сакате да станете фатална заводничка – облечете нешто црвено. Жената во црвено е неспоредливо повеќе секси од подеднакво атрактивните жени во бела, зелена, сива или сина облека. Шансите дека вашиот партнер ќе ве викне да излезете се дури 26% поголеми ако облечете нешто црвено, отколку сино.

 

 

ПАЗЕТЕ НА ДВИЖЕЊЕТО

Важно е облеката да ја носите со стил, па да поработите на држењето на телото, да биде секси, мора да биде опуштено, но исправено. Угледајте се на танчарките и спортистите и воспоставете ускладување на колковите и рамената кои не смеат да бидат спуштени, ниту свиткани.

 

УМЕРЕНО СО ПАРФЕМ

Кога нанесувате парфем, бидете умерени и нанесете само неколку капки. Трикот е во тоа вашиот маж да ви се приближи и почувствува вашиот мирис, со што веќе уште на почеток му станувате многу заводливи. Парфемот нанесете ги на стратешките точки – зад уво, само еден пат на еден, а од тоалетната вода попрскајте пред себе, па потоа поминете низ мирисниот облак.

ИСТАКНЕТЕ ГИ ОЧИТЕ И УСНИТЕ

Машките многу повеќе ги привлекуваат нашминканите жени, а како вистински магнет делува контрастот помеѓу темно нашминкани очи и усни и светол тен.

loading...