Со своите гради ја свири „Jingle Bells”

Loading...

Тимот на Puls24.mk ви ги честита празниците со креативна честитка.

Имено, надарена девојка со своите гради ја свири „Jingle Bells“. Погледнете во продолжение како тоа изгледа…

loading...