Како изгледаат нозете на најпознатата манекенка во светот?

Loading...

Кејт Мос беше синоним за совршена жена. Но, за жал во последно време таа се повејќе разочарува со нејзиниот изглед.

Некогаш познатата манекенка ги оставаше без здив сите кои ќе ја погледнаа. Но, повеќе тоа не е така.

Кејт се прошетала во црвени кратки панталончиња каде се забележуваат нејзините нозе кои наликуваат на машки. Нозете на Кејт Мос повеќе не содржат женственост.

 

loading...
Loading...