Шер се мажи за 24-години помладиот Тим Медвек?

Loading...

Познатата американска пејачка и актерка Шер ќе се мажи за Тим Медвек. Првиот план за венчавка на парот бил во 2008-та година но, нивната врска се прекинала поради преокопираноста на професионалниот распоред на Шер.

Шер (66) и Тим (42) се смириле поради инсистирањето на синовите на пејачката. Овој брак ќе се склучи во Лас Вегас и ќе биде трет брак за Шер.

Им поскаувама среќа на младоженците. 

loading...
Loading...