Филм за празнично расположение – Love Actually (видео)

Loading...

Во целата еуфорија и празнично расположениe, ви донесуваме сцена од можеби „најбожиќниот“ филм во последниве десетици години.

 

Секако дека станува збор за Love Actually. Паралелните приказни на неколку семејства и пријатели околу Новата година и Божиќ во Лондон, не оставија никого рамнодушен.

 

Ако случајно до сега не сте имале шанса да го погледнете овој филм, веднаш сторете го тоа. Ако веќе сте го гледале, пуштете си го повторно, бидејќи не е Нова година и Божиќ ако се уште го немате изгледано Love Actually.

 

Уживајте.

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...