Преслатко куче, се обидува да гриза возила

Loading...

 

Уредниците на Јаху го избрале ова видео како најдобро за 2012. Прво беше емитувано на „Јаху-новости“ во јули и беше едно од најпопуларните, заразни видеа со кучиња на интернет страната.Коментаторите уживаа оставајќи најразлични интересни коментари – „Не се обидува да ги загризе, туку да ги фати“ и „цитати“ на кучето, на пример – „Оф, ми побегна“, како и споредувајќи ги со своите кучиња. 

 

loading...