Временска прогноза до крај на летото!

Loading...

По страшното невреме кое за жал, однесе и човечки животи, ова е временската до крајот на летото.Во продолжение можете да ги погледнете температурите:
Во продолжение можете да ги погледнете температурите:

loading...