Во која земја сексот е најдобар?

Loading...

Британскиот таблоит “Сан“ направи истражување на тема “Во која земја сексот е најдобар?“

Во соработка со компанијата за производство на кондоми “Дурекс“ се обиде да ги прикаже земјите во кои сексот е најдобар и дава целосно уживање.

1. Нов Зеланд – 20.4 отсто од жените во оваа земја ги менуваат своите сексуални партнери и целосно уживаат во сексот.

2. Австрија – 29.3 отсто од населението ги менува своите сексуални партнери, меѓу кои мажите се тие кои повеќе ги менуваат своите партнери, одколку жените во оваа земја.

3. Германија – во оваа земја се наоѓаат најлошите љубовници и жените не можат да си најдат соодветен партнер за сексуално да ги задоволат своите потреби.
4. Шпанија – тука се наоѓаат најбогатите и најстраствените љубовници, според изјавите на жените.
5. Тајланд – во просек луѓето од оваа земја имаат секс кој трае само 10 минути и поради тоа се смета за земја каде што сексот трае најкарток временски период.
6. Грција – земја каде што и мажите и жените се подготвени да разменуваат нежности и задоволства.
7. Бразил – сексот во бразил трае најдолго според последните истражувања на научниците, околу 30 минути.
8. Индонезија – според истражувањата седум пати годишно за време на празниците индонезијците одат на некој вид “аџилак“ за да имаат секс со други жени. Верувањата покажуваат дека ако во сите седум пати имаат секс ќе имаат среќа и ќе се исполнат сите нивни желби.

9. Индија – сексот е доста активен преку телефонската линија, кој сепак поради “огромни долгови“ е забранет од страна на владата.
10. Франција – во оваа земја 41 отсто и мажи и жени уживаат во оргии, а 27 нотсто се дел од тајни организации така наречени свингери.
11. Јапонија – 500 девојки од Јапонија поставија светски рекорд за најголем јавен секс оргија во еден парк.
12. Сан Франциско, Калифорнија – 90 отсто уживаат во порно филмови, од кои само половина од нив имаат секс во реалниот живот како на оној во порно филмовите.
13. Тел Ави, Израел – тука се доста присутни јавните куќи и постојат околу 250 различни продавници за секс играчки и порно филмови.
14. Англија – само 7.9 отсто од луѓето уживаат во сексот и во секс играчките. Се смета дека во оваа земја сексот е на најниско ниво, а англичаните и не се така добри во кревет, како што знаат да се фалат самите.
 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...