Божиќ е најпогодниот ден за откривање на лагата

Loading...

Божиќ, вообичаено празничен ден и време за семејството, може да се докаже и како бурна ноќ за другите, бидејќи е највообичаено време да бидат фатени оние кои мамат.

 

Студија открила, врз основа на пораки и повици преку мобилен телефон, дека бројот на разделби е доста зголемен на овој ден. Токму така, и љубовницата сака да се чувствува посебно на овој ден. Овој т.н. ден за фаќање на измамувачите, има неверојатно голем удел во разводите, откако мобилните станаа важен фактор во нашите животи.

 

Божиќ претставува опасно време за многу парови, во однос на тоа што неверството може да го уништи божиќниот дух, истовремено и да донесе несреќа помеѓу паровите и нивните најблиски.

loading...