Dhaou Fatnassi умрел откако изел 28 живи јајца

Loading...

Fatnassi, се пожалил на болки во стомакот и бил однесен во најблиската болница. За несреќа тој не успеал да стигне до болницата бидејќи починал по пат.

Многумина се прашувале дали позната сцена со јајца од “Cool Hand Luke”  е возможна во вистинскиот живот,  и дали е возможно да се изедат 50 јајца и да се преживее како што го направи тоа ликот на Пол Њуман? Но мора да нагласиме дека неговите јајца беа варени а не живи.  Најбезбедно е да не пробуваме да го направиме тоа. Да се надеваме дека после примерот на Fatnassi ќе ни се слоши од било каква неразумна помисла поврзана со јајца.

loading...
Loading...