13 причини зошто автомобилите се подобри од девојките

Loading...

Автомобил или добра девојка? Кој е вашиот избор? Ние би ви рекле да ја изберете девојката, но во овој случај можеби ќе ве замислиме со тоа што ќе ви ги претставиме предностите на автомобилите…

 

1. Тргни значи тргни, застани значи застани, лево значи лево, десно значи десно.

2. Нема никаков проблем ако имаш повеќе од една.

 

3. Сметката за гуми ми е значително помала од онаа за чевли.

4. Освен во резервоарот, тежината никогаш не се менува.

 

5. Ако веќе не ви се допаѓа, можете да ја продадете и да си земете друга.

6. Ако се грижите добро за неа, ќе изгледа исто како на денот кога сте ја купиле.

 

7. Ако сакате да ја промените, не треба да зборувате со неа, туку едноставно да го направите тоа.

8. Дури и огромен автомобил може да изгледа секси. Освен тоа, никој нема да те смета за чуден кога ја возиш.

 

9. Можете да и го смените надворешниот вид и кога ќе ја бојадисаш ќе ти излезе поефтино од свадбен фустан.

10. Никогаш нема да ви поставува прашања за изгледот на задниот дел.

 

12. Воздушните перничиња не се само за декорација, можат да спасат и живот.

13. Независно од денот, сезоната или времето, таа ќе ве повози кога и да побарате.

loading...