Кои земји ќе останат без интернет

Loading...

Колкава е веројатноста некои земји да го укинат пристапот до интернет на своите граѓани? 

 

Такво нешто досега им се случи на Сирија, Египет, Либија, но колкава е опасноста такво нешто да се случи и кај нас?

 

Прочитајте повеќе на следниот линк.

 

 

 

 

 

loading...