Ревија на народни носии од Скопскиот регион

Loading...

Градот Скопје Ве поканува на Ревијата на народни носии од Скопскиот регион, што ќе се одржи утре /07.09.2016 година, среда/ во 11 часот во дворот на Факултетот за ликовни уметности (Сули Ан во Старата скопска чаршија).На Ревијата на народни носии од Скопскиот регион ќе присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.На Ревијата на народни носии од Скопскиот регион ќе присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

loading...
Loading...