Најразголените македонки за 2012

Loading...

Ова се само дел од нашите убави Македонки, девојките кои и тоа како ја обележаа оваа измината 2012 година.Како сите останати земји во светот така и ние Македонците можеме да се пофалиме дека имаме девојки кои навистина одлично изгледаат и знаат како тоа да го покажат. Александра Накова девојката која изгледа одлично, без срам се отвори пред камерата на Backstage и сигурни сме дека со нејзиниот изглед никого не остави рамнодушен.

 

Нина Костова македонската девојка која позираше за списанието Playboy исто така покажа дека и кај нас во Македонија може има професионалци кои знаат како да го направат тоа. Tука е и лото девојката Маријана Стојановска која одлично изгледа и знае како да го покаже истиот. 

 

Да не ја заборавиме ниту Викторија Лоба…

Не можеме да ја заборавиме ниту Сузана Гавазова…

 

 

 

loading...