9 најпосакувани ергени во Македонија

Loading...

Секаде ги има и нормално дека се присутни и во нашата јавност. Дали уште многу долго ќе останат на оваа листа, останува да видиме. Некои од нив веќе подолг период ги избегнуваат венчалните прстени, а некои од нив се потенцијални вечни ергени…
Погледнете ја нашата листа на најпосакуваните македонски ергени и се надеваме дека ќе се согласите со неа:
 
1. Александар Ивановски (Национална Арена Филип Втори)

 2. Владимир Четкар (музичар)
3. Дејан Лилиќ (актер)
4. Војдан Стојановски (кошаркар)
5. Владо Јаневски (пејач)
6. Предраг Самарџиски (кошаркар)
7. Димитар Атанасовски 
8. Јован Пановски (бизнисмен)

 9. Владимир Крстевски- Франц (музичар)

 
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Секаде ги има и нормално дека се присутни и во нашата јавнос

loading...