Порно ѕвездата Стоја чита книга и свршува

Loading...

Порно ѕвездата Стоја чита книга и свршува. Се разбира причина за тоа не е книгата, туку вибраторот на кој што таа истовремено седи. Предупредуваме видеото не е за тие со слаби нерви… Фотографот Кјејтон Кебит во соработка со оваа порно ѕвезда сними исклучително интересно видео-експеримент. Стоја пак вели дека овој експеримент и направил непознато чувство за што изнесе детали на својот блог. Од истиот автор ќе следуваат уште видеа на тема. Па чекаме и ќе известиме…

 

 

 

loading...
Loading...