Најсмешните коментари за одложувањето на концертот на Лени Кравитц на Фејсбук

Loading...

Македонските фанови на познатиот пејач Лени Кравитц преку Фејсбук го изразија своето незадоволство поради одложениот концерт. Некои од нив успеаа стварно да не насмеат и да не не остават рамнодушни. Уверете се сами.

loading...
Loading...