Ким Кардашијан во тројка?

Loading...

Познатиот порно актер Џулиен Џокс изјави дека спиел со Ким Кардашијан и порно актерката Емили Ен. Порно актерот Џокс тврди дека оваквиот чин се случил пред 11 години, односно во 2001 гофина. Во тој период актерката била во брак со музичкиот продуцент Дејмонд Томас.

Џокс тврди дека сексот се случил на свингерска забава и Ким имала само 20 години.

Ким Кардашијан ги негира изјавите на порно актерот и  нејзиниот портпарол ги нарекол овие тврдења за апсурдни и невистинити.

На кого ќе верувате оставаме на вас.

 

loading...