Пиволенд во соработка со CodeWell, ги почасти своите посетители со бесплатна Андроид апликација

Loading...

Пиволенд во соработка со CodeWell, ги почасти своите посетители со бесплатна Андроид апликација.

 

 

На само 4 дена пред почетокот на еден од најголемите настани кои се одржуваат на годишно ниво во Скопје, организаторите на Пиволенд, заедно со компанијата CodeWell ја лансираа апликацијата Пиволенд, која ги нуди сите последни информации за настанот на едно место.

Апликацијата нуди преглед на сите видови на пива кои ке им бидат понудени на посетителите, агенда со точен распоред на настанот, информации за секој од артистите посебно, и краток текст за настанот и сето тоа офлајн. Единствена компонента за која што е потребна интернет конекција е компонентата Вести , каде што корисниците на апликацијата ке можат да бидат тек со сите новости околу самиот настан.

Aпликацијата може да се најде на Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codewell.mk.pivolend

НА ЗДРАВЈЕ ! : )  

 

loading...
Loading...