Топ 10 држави со најевтин бензин

Loading...

 

Мислите дека цената на бензинот е превисока? Погледнете ги цените во државите кои имаат најевтин бензин.

1. Venezuela- $0.18 за галон($0.05 за литар)

2. Saudi Arabia- $0.48 за галон($0.13 за литар)

3. Libya- $0.54 за галон($0.14  за литар)

4. Turkmenistan- $0.72 за галон($0.19 за литар)

5. Bahrain- $0.78 за галон($0.21 за литар)

6. Kuwait- $0.за галон($0.22 за литар)

7. Qatar- $0.90 за галон($0.24 за литар)  

8. Egypt- $1.14 за галон($0.30 за литар)

9. Oman – $1.20 за галон($0.32 за литар)

10. Algeria- $1.20 за галон($0.32 за литар)

loading...
Loading...