Видео од убиството пред Стејт Билдинг

Loading...

Вчера утрото, надзор камерата на Стејт Билдинг го долови моментот на престрелката во кој пристапуваат повеќе полицајци до наводното убиство на Џефри Џонсон.

Според сведоците, Џонсон му пријде на Стивен Ерколино, сметководителот на извршниот директор на компанијата кој го отпушти Џонсон минатата недела без изрекувајќи ниеден збор.

По одземањето на животот на Ерколино, Џонсон беше уапсен. 

Видеото од самиот настан можете да го најдете на следниот линк:

 

loading...
Loading...