ВИДЕО: Драматичното промотивно видео за деби парфемот на Лејди Гага “Fame”

Loading...

 

Лејди Гага се подготвува да го промовира нејзиниот прв парфем кој ќе биде единствен од ваков вид. Парфемот е црна течност во шише која откако ќе биде нанесен ја губи бојата, иновативен елемент кој бил од процесот на дизајн во кој учествувала самата Гага. Исто така овој елемент на темнина таа го пренесува во промотивното видео.

 

loading...
Loading...