Покојна Милева и Витни Хјустон свечено го пречекаа Нил Армстронг

Loading...

На својот профил на Facebook, г-ѓа покојна Милева, заедно со Витни Хјустон, во чест на доаѓањето кај нив на Нил Армстронг, таа постави слика. Како што рече и самата, на сликата се само Милева, Витни и Нил, бидејќи Ејми Вајнхаус веќе била пијана и издрогирана, па затоа и не можела да се слика. 🙂

loading...
Loading...