Пулс24.мк отсега и на Андроид !

Loading...

Пулс24 со гордост ви ја преставува својата Андроид апликација со која што има за цел дополнително да се доближи до своите фанови и читатели.

Целта е да ви овозможиме на вас како читатели да можете да ги пратите новостите кои ги пласираме насекаде низ Македонија и во било кое време.

Апликацијата ви нуди преглед на најосновните категории и тоа: „Македонија“, „Свет“, „Спорт“, „Занимливости“, „Магазин“, „Галерии“, „Технологија“, „Огласи“ и „Мислења“. Интересно е тоа што доколку не сакате да ви се прикажуваат одредени категории, тогаш можете да влезете во опции и да ги исклучите категориите кои не ги посакувате.

Новитет за македонскиот пазар на Андроид апликации е тоа што најпопуларните вести во денот ќе ги добивате преку т.н. „push“ нотификации се со една цел – за ваша подобра информираност за сите актуелности.

Со помош на оваа апликацијата ќе бидете засекогаш навремено информирани од сајтот кој е убедливо број 1 во Македонија.

 

Тоа не е се, останете со нас, само што започнавме!

 

Линк до апликацијата —>>>  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.puls24.news&hl=en_GB

 

 

loading...
Loading...