Мајка му на Слеш со Дејвид Боуви?

Loading...

Еден од најпознатите светски гитаристи Слеш тврди дека на возраст од 8 години ја фатил мајка му како има сексуални односи со Дејвид Боуви.

Мајката на Слеш, Ола Хадсон, во минатото изработувала костими за Дејвид Боуви, каде што нивните професионални односи прераснале во љубовни.

Слеш на својата 8 годишна возраст не ни бил свесен кога влетал во собата во која ја нашол својата мајка со Дејвид. Тој изјави: „ Атмосверата беше жешка. Мислев дека собата е празна но се излажав. Имаа секс и беа задишани. Тогаш не посветив многу внимание поради то што бев дете“.

Мајката на Слеш почина пред три години. Но, какви последици му оставила аферата помеѓу својата мајка и Дејвид нема никогаш да дознаеме.

 

loading...
Loading...