Ирина Шајк во новата рекламна кампања за долна облека

Loading...

 

Ирина Шајк, девојката на еден од најдобрите фудбалери, Роналдо, се сликаше за рекламната кампања за долна облека „La Clover“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...