Годинава ќе бидат вработени 2000 лица

Loading...

Со шесте мерки од Оперативниот план за поддршка при вработување што македонската Влада го усвои на последната седница, годинава ќе бидат вработени над 2.000 лица.

 

Прочитајте повеќе на следниот линк. 

 

 

loading...
Loading...