Започна вториот Интернационален Шампионат во Дота 2!

Loading...

Во неделата започнаа квалификациите за шампионатот во Дота 2 кој ќе биде одржан во Америка, Торонто од 31 август до 2 септември.

Во квалификациите учествуваат сите тимови дури и шампионите од Дота 2 од првиот интернационален шампионат кој се одржуваше во Келн, Германија каде што освоија 1.000.000 долари.

 

Но, на шампионите оваа година не им тргна баш најдобро. Тие се наоѓаат на долниот дел од табелата.

Квалификациите може да ги следите на два начина: првиот е ако имате Beta key Dota 2, а вториот е преку https://www.own3d.tv/. Сите тимови и групи може да ги видите на следниот линк https://www.dota2.com/international/prelims/schedule/monday/.

loading...
Loading...