Фото: Џордан, девојка на вечерта…

Loading...

За Кети Прајс, попозната како Џордан, многу е пишувано. Затоа нема да ве замараме, само ќе ви ги понудиме овие неколку фотографии за уживање…

 

 

loading...
Loading...