Дневен ХОРОСКОП за 31.08.2012

Loading...

Хороскоп за ден 31.08.2011. Ѕвездите за Вас …

 

ОВЕН

Вашата духовитост, инвентивност и голема упорност околината ги толкува на различни начини. Успевате да го наметнете своето мислење во деловните кругови, за да ја освоите наклонетоста и симпатиите на соработниците. Секогаш постои граница помеѓу практилниот интерес и емотивното задоволство. Не е дозволено се што вам ви се допаѓа.

БИК

Понекогаш губите контрола над важните ситуации во деловните дијалози, потребно е да смислите алтернативно решение. Добро проценете ги своите деловни можности, пред да ги прикажете пред соработниците. Немојте да дозволите некој да ве “оштети“. Партнерот ги разбира вашите желби, но нема доволно волја или начини за да ви угоди. Потрудете се некој сериозно да ги сфати вашите намери.

БЛИЗНАЦИ

Не верувате во нечии проценки околу новите случувања на деловната сцена или приказните кои немаат добро покритие. Инсистирајте на утврдените факти и засилете го степенот на контрола врз соработничките релации. До голем успех не се доаѓа случајно. Вашето расположение делува многу поттикнувачки врз саканата личност, ве очекуваат пријатни настани кои ќе ви годат и на двајцата.

РАК

Нечии услуги за вас имаат висока цена, затоа побарајте поедноставно деловно решение или поповилна варијанта. Размислете добро за се, нема потреба да носите заклучок на основа на прв впечаток. Немојте да го занемарите мислењето на семејството. Партнерот има право на свој избор, дури и кога не постојат слични интереси или дефинирани приоритети во заедничкиот живот.

ЛАВ

Преокупирани сте со идеите кои треба да ви овозможат брз и лесен деловен успех. Претерувате со својата желба да оставите добар впечаток на соработниците. Вашето однесување укажува на претерано истакнување на личните способности. Неможете да се помирите со моменталната ситуација. Делувате навистина провокативно пред партнерот, но не го постигнувате саканиот ефект.

ДЕВИЦА

Без оглед на добро осмислената тактика која ја спроведувате пред деловните партнери, сеуште нема видливи резултати. Одговорите кои ги очекувате ќе пристигнат со одредено задоцнување и тоа се одразува на вашето расположение и концентрација. Нема потреба да се однесувате премногу таинствено пред својот партнер. Понекогаш сте оптеретени со погрешни работи.

ВАГА

Направивте погрешна процена и предност им дават ена работите кои не носат никаква корист. Постојат ситуации кога безусловно морате да испочитувате нечија воља и барање. Големата упорност понекогаш носи низа на компликации во деловните кнтакти. Потребно е да ги кажете своите чувства и мисли, побарајте разбирање за пропустите кои сте ги направиле.

ШКОРПИЈА

Според изјавата на својот соработник можете да го процените разположението кое владее во вашата околина. Внимателно анализирајте ја личноста која ја има пресудната улога во деловната соработка, за да правилно ги заштитите своите интереси. Не бидете премногу строги спрема својата сакана личност.

СТРЕЛЕЦ

Некој не ги исполнува сите ваши очекувања цо деловниот договор. Но, потребно е да вложите одреден напор за да го надминете настанатото недоразбирање. На крај, ќе сфатите дека се си има своја цена. Потребно е да се соочите со своите заблуди во врска со емоциите. Понекогаш убавите желби остануваат во фантазиите кои ви се недостапни поради лошите проценки.

ЈАРЕЦ

Идеите кои некој ви ги предложува претставуваат делумично решение, затоа откажете се од таа соработка. Доколу вашиот пропус нема големо влијание во конечниот резултат, тогаш немојте да дозволите некој да ве обвинува поради делвната загуба. Потрудете се да се радувате за својот партнер.

ВОДОЛИЈА

Делувате императивно и верувате во личната проценка, затоа категорично ги одбивате некои преговори или совети кои ви ги упатуваат вашите блиски соработници. Сепак, немојате да ги преувеличувате своите професионални можности. Потешко го контролирате своето емотивно расположение. Ја прифаќате идеата на вашиот партнер, нема причина да се противите.

РИБИ

Направивте добра деловна процена, затоа делувате самоуверено пред личноста која се обидува да го ограничи вашето влијание. Се наоѓате во голема предност во одос на останатите соработници и имате јасно дефинирани цели. Важно е да го сочувате љубовната доверба во својот партнер. Потребна ви е емотивна рамнотежа и психолошко потпирање.

loading...
Loading...