Видете го новиот таблет на Sony со Android

Loading...

 

Sony официјално го претстави новиот таблет со Android.

Новиот Xperia Tablet Sе надрградба на претходниот Tablet S. За разлика од својот претходник, новиот таблет е полесен и потенок при што се очекува да ја надмине продажбата на од Tablet S.

Според внатрешната меморија новиот таблет ќе се појави во три варијанти:16GB, 32GB, 64 GB.

Овој таблет содржи инфра црвен порт кој ќе овозможи замена на вашиот далечински управувач за ТВ.

loading...
Loading...