Таблетите Алкопал им помагаат на алкохолизираните возачи да го поминат алкотестот

Loading...

Возачите кои конзумираат алкохол и возат автомобили се почесто ги користат таблетите Алкопал кои им помагаат да го поминат алкотестот од полицијата.

Овие таблети овозможуваат возачите да испијат дури и 3 литра пиво и да не бидат откриени од алкотестот дека конзумирале алкохол.

Овие таблети се најпопуларни на британскиот пазар и нивната цена е 25 евра за кутија. Овие таблети не се штетни и нивниот состав е од природни состојки.

loading...
Loading...