Се појавија тајните фотографии од телефонот на Сораја: Старлетата на јахтата на Паф Деди!

Loading...

Сораја Вучелич неколку ноќи не спие поради тоа што на Ибица и го украле нејзиниот телефон. Таа е загрижена поради можноста да бидат објавени фотографиите на телефонот. Медиумите откриваат дека телефонот на Сораја е изгубен на јахтата на Паф Деди, после една од журките.

Паф Деди и Сораја се дрижеле на Ибица и преку него ја запознала Парис Хилтон. Поголемиот дел од времето го поминувала на јахтата на Паф Деди на кој биле организирани големи журки.

Еве ги фотографиите кои не би требало да излезат во јавноста. 

 

 

loading...