Видео: Сити Парк Бојс испратија порака до Бора Чорба

Loading...

Погледнете на видеото на кое навивачката група Сити Парк Бојс му испрати порака на Бора Чорба на пиволенд.

Пораката е кратја и јасна и гласи:

МАКЕДОНИЈА Е НАША ТАТКОВИНА А НЕ СРПСКА БАНОВИНА. 

Па Боро што имаш ти на тоа да кажеш!!!!

loading...
Loading...