Шакира и Пике имаат порно видео?

Loading...

Познатиот пар, Шакира и Пике, пред некое време крстареа со јахта по Медитеранот. На оваа јахта, двојката била снимена како имаат секс.

Снимката е снимена од асистентот на Шакира по нејзини барање, а некои викаат дека снимката е снимена по негова иницијатива. По некое време тој бил опуштен и се заканува со објавување на снимката.

Снимката е снимена со мобилен телефон и на неа можат да се видат како лежат голи на кревет помеѓу расфрлени шишиња со алкохол. Снимката трае 15 минути.

loading...
Loading...