Актерот Брус Вилис ќе го тужи Епл?

Loading...

Брус Вилис сака да поднесе тужба против Епл, поради тоа што успеал да открие дека кога купува музика онлајн преку iTunes, не станува сопственик на песните.

Овој пат Епл ќе имаат јак противник. Иако Брус Вилис е силен противник сепак експертите мислат дека нема да биде успешна неговата тужба поради тоа што Епл има огромно влијание.

loading...
Loading...