Видео: Најспориот убиец на светот!

Loading...

 

 

Погледнете го најспориот убиец на светот. Неговото оружје е лажицата, Мораме да им признаеме на дечкиве кои го направиле видеово дека навистина се потрудиле.

 

loading...
Loading...