Конечно на 12-ти септември ќе биде претставен новиот iPhone 5

Loading...

Apple конечно го потврди датумот за претставување на ноиот iPhone, 12-ти септември. Ова е најдого очекуван производ од Apple за оваа година.

На 12-ти септември ќе дознаеме дали се точно шпекулациите кои кружат дека новиот паметен телефон ќе биде поголем и ќе има потенок екран.

Останува да почекаме до 12-ти септември, да видиме што ни подготви Apple овој пат и како ќе реагираат конкурентите и пазарот на новиот телефон.

loading...
Loading...