Канјуе Вест е горд на снимката на Ким со друг маж?

Loading...

 

 

Канјуе во еден од своите синглови испеал стих за видео снимката на Ким. Тој во синглот „Clique“ им се обраќа на оние кој ја осудуваат неговата врска со познатата Ким Кардашијан.

Неговиот стих изгледа овака: 'Eat breakfast at Gucci. My girl a superstar all from a home movie'.

loading...
Loading...