Том Круз не старее?

Loading...

Том Круз на 50 години изгледа помладо од кога и да било. Иако тој изјави дека старее природно да видиме што кажуваат експетите.

Експертите сметаат дека тој нашол пластичен хирург. За да изгледа толку младо и добро потребни се повеќе хирушки зафати. Можеби тој користи и ботокс за да се намалат борите на лицето и веѓите.

Експертите сметаат дека на 50-годишна возраст треба да има барем малку брчки на вратот, а тој нема. Но, човек со просечни приходи неможе да си дозволи такви третмани и хирушки зафати.

loading...
Loading...