Видео: Девојче шутна професор во меѓуножјето поради малтретирање на табла

Loading...

 

Едно мало девојче во Русија го шутна својот професор поради тоа што беше малтретирана на табла. Ние мислиме дека професорот сосема заслужено го доби овој шут.

 

loading...
Loading...