Видео: „Се е против нас“ ремиксот од Куку Леле е хит на сите радио страници

Loading...

 

Ремиксот на „Се е против нас“ е снимен во Лас Вегас, а е направен од Иван и Јован Јованови.

Погледнете го видеото.

 

loading...
Loading...