Македонските војници нападнати во Авганистан

Loading...

Македонските војници нападнати во Авганистан.

Еве како реагираат нашите момци кога ги напаѓаат, како во „нормален“ работен ден, си прават муабет.

Браво.

 

loading...
Loading...