Зошто сексот од позади ги задоволува жените, а ги возбудува мажите?

Loading...

Доги стилот овозможува мажите да го гледаат нивниот полов орган, што дополнително ги возбудува, а вашиот задник така изгледа затегнато и секси. Веруваме дека нема маж кој не го преферира доги стилот, а на повеќето од нив таа поза им е и омилена. За среќа, ваквата поза им овозможува и вистинско уживање на дамите. Во таа поза не само што пенетрацијата е подлабока, туку таа е и идеална за стимулација на Г-точката, а остава и слободен простор за клиторисот. Накратко, нема причина да не ја сакате.Зошто им е возбудлива на мажите?
Сексуалните терапевти велат дека причината зошто на мажите оваа поза им е омилена, е тоа што така го гледаат нивниот полов орган како влегува и излегува, што во другите пози е тешко изводливо. И покрај тоа што можеби не сте задоволни со изгледот на вашиот задник, во оваа поза тој ви изгледа фантастично, а недостатоците како целулитот исчезнуваат од видното поле. Освен тоа, кога сте наведнати вашата вагина се собира, што овозможува повеќе триење и поголемо задоволсто.
Зошто и вие ја сакате? 
Позата со пенетрација од позади е една од најдобрите пози за женскиот оргазам, велат сексолозите. Најмногу поради тоа што пристапот до клиторисот е слободен, па може и сами да го стимулирате. Кога задникот ви е подигнат, вашата Г-точка го добива целото внимание кое и е потребно. Испробајте го овој трик кој ќе ви донесе голема доза на возбуда: спуштете ги градите на креветот за пенисот да има директен контакт со Г-точката. Зголемете го интензитетот на задоволството така што ќе кружите со колковите во правец на стрелките на часовникот и ќе ги затегнувате мускулите на карлицата.Нови доги стил трикови!
Минималните промени на аголот под кој влегува во вас, отвараат нови видици на задоволство. Целосно испружете се врз креветот, а тој нека легне преку вас. Испробајте најразлични варијанти на оваа положба и пронајдете ја онаа што најмногу ве возбудува.За среќа, ваквата поза им овозможува и вистинско уживање на дамите. Во таа поза не само што пенетрацијата е подлабока, туку таа е и идеална за стим

loading...
Loading...