ВИДЕО: Да се потсетиме на Милан Тарот

Loading...

Многу од нас го знаат Милан Тарот. Тоа е една минимално блага ретардирана личност, која што им помага на луѓето за разно разни проблеми. Во прилог го имате видеото од неговото најлегендарно сценарио за лечење на некое си момче, кое што не може да се ожени, па неговата мајка сака да му помогне и бара помош од Милан. Исто така видете ја и сликата која што се надеваме завршила со среќен епилог. 🙂

 

loading...
Loading...