По примерот на старлетата: покојна Милева започна да се соблака

Loading...

Најнова фотографија на Милева: Во едноделен модерен бикини, таа заведува пред јагодинскиот „Аква парк“. Што ќе предизвика овој потег останува да чекаме.

Како после оваа фотографија таа ќе може да ги критикува старлетите, кога и самата почна да личи на нив. А дали голотијата е нејзиниот следен чекор останува да видиме.

 

loading...
Loading...