Меси купи нов Масерати Гран Туризмо

Loading...

Кога не трча по теренот Камп Ноу, Меси ужива во својата друга страст – автомобилите, а тој до сега е виден во многу ексклузивни модели вклучувајќи ги Ауди Р8 и Ауди Q7.

Интересното е тоа што и двата автомобии се бела боја, а по традицијата новото појачување на возниот парк на Меси, Масерати Гран Туризмо МС Страдале е исто така бел.

 

 

 

loading...
Loading...