Видео: Жена се обидува да се паркира

Loading...

Често кружат гласини дека жените се лоши возачи. Следново видео дефинитивно ги потврдува гласините. Ние веруваме дека постојат и исклучоци за добри возачи од понежниот пол, кои често се и подобри од мажите.

Погледнете го несмасното паркирање.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...